PROMENADE 254

SIERADEN

SIERADEN

gbh_7167_1-1024x683

ARIOR BARCELONA

Het design van de sieraden is deels geïnspireerd op de wereldberoemde kunstwerken van Anthoni Gaudí. De prachtige kettingen, armbanden, oorbellen en ringen van Arior hebben een vrolijke- en chique uitstraling door gebruik van het bewerkte zilver. De textuur is zorgvuldig met de hand in het sieraad bewerkt en zal dus niet wegvagen. De kleurpigmenten zijn vaak zacht en lopen geleidelijk over in de opvolgende kleur. Om het gehele juweel af te maken is het prachige ontwerp verzegeld met een emaillelaag. Dit alles zorgt ervoor dat uw handgemaakte sieraad uit Barcelona u altijd op zal fleuren.

Ania Haie

Ania Haie is een London-based sieradenmerk met trendy sieraden. De sieraden zijn 925 zilver gerhodineerd of 14 kt gold plated. Iedere individuele collectie zet een specifieke modetrend van dit moment in de spotlight.

Boccia_Banner_FB_Woman

BOCCIA SIERADEN

BOCCIA TITANIUM – JEWEL Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van puur titanium; het specifieke materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. U zult lang plezier van onze BOCCIA TITANIUM.

Blush-Web-Banners-1080x410-3

BLUSH JEWELS

Het sieradenmerk Blush biedt een uitgebreid assortiment aan subtiele juwelen van 14-karaats geelgoud, witgoud of roségoud. Kies voor een ring verrijkt met pavé gezette kristallen of ga voor oorstekers met zoetwaterparels. Leuk om cadeau te doen, maar wellicht houd je ze liever zelf!

CdL_HW2020_Desktop_Banner-FULL_B2880px_06_1080xkopie

COEUR DE LION

De sieraden van Coeur de Lion zijn ontworpen door de duitse designer Carola Eckrodt, de sieraden heb een geheel eigen design met een hoogwaardige afwerking. Bij Coeur de Lion wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Swarovski elementen. In veel sieraden wordt polaris gebruikt, een acryl wat met de hand bewerkt wordt. “Schitterend, unieke stijl en tijdloos”.

sliderfoto

ECLAT

Uitmuntende kwaliteit, goede service en een reële prijs zijn onze kernwaarden. In de jaren ’50 ging de avontuurlijke Frits Kraaij naar Zuid-Afrika. Daar werd hij geraakt door de uitstraling en fonkeling van de diamant. In Amerika volgde hij een diamantopleiding. Na zijn omzwervingen kwam hij in 1978 terug naar Nederland, en stichtte daar zijn eigen bedrijf. Hieruit groeide het familiebedrijf Eclat, het Franse woord voor fonkeling. Zijn beide zoons waren – en zijn – even gepassioneerd over de diamant als hun vader.

Banner_Ella_Banner_1920x400_3Colliers_60

FJF JEWELLERY

FJF JEWELERY staat voor buitengewone sieraden met een passie voor modern design en perfectie tot in het kleinste detail. Ons motto: “Als je een visioen hebt, volg dan je hart.” Ontdek onze duurzaam geproduceerde collecties en vind uw persoonlijke favoriete stuk. Wij zorgen voor mindful en milieuvriendelijke productiemethoden. We gebruiken uitsluitend Zirconia van Swarovski® omdat ze bekend staan om hun fijne kwaliteit en schittering – en het is ook de meest verantwoordelijke Zirconia op de markt.

183_fossil-heren-sieraden

Fossil Sieraden

De Fossil Herensieraden zijn herkenbaar aan hun stoere uiterlijk. Er wordt veel gebruik gemaakt van leer en metaal waarbij vooral de armbanden erg populair zijn.

Foto 22-03-21 om 15.22

INTERNATIONAL DIAMANT

De geschiedenis van International Diamant Nederland gaat terug naar het jaar 1979 , wanneer dhr. Kraay snr. Zijn eigen bedrijf opzet. Niet veel later stappen de zonen met hun beide echtgenotes in het bedrijf. Met een gedegen opleiding in Schoonhoven en Antwerpen aan het International Gemological Institute voor diamant. Beide broers hebben samen meer dan 65 jaar ervaring in het vak. Inspelend op de trends op sieraden gebied hebben de broers het initiatief genomen om een nieuw sieradenmerk op te richten. De sieraden worden vervaardigd van wit, geel of bicolor goud met een gehalte van 14 karaat.